+40 259 452 845
office@cesal.ro

26 mai 2021

Fox în România

/
Comments0

Brand-ul de vopsele decorative FOX Dekorator, aparținând grupului Atlas, se lansează pe piața din România, începând cu aceasta lună, prin distribuitorul CESAL. Produsele FOX oferă o gamă variată și inovatoare de vopsele decorative de ultimă generație, cu care se pot realiza suprafețe și texturi surprinzătoare, de la calmul unui roz pal rafinat, sau verde crud, până la gri-ul beton sau albastru metalizat, puternic.

Ce a uimit participanții la prezentarea practică a fost usurința aplicării, produsele fiind gata de utilizare, iar cu uneletele potrivite, specifice, unele aflate chiar în interiorul ambalajului produsului Fox, se obțin efecte decorative absolut uimitoare: efectul de rugină, strălucire diamant, efect beton, auriu sau argintiu puternic, efect magnetic, efectul nisipurilor deșertice, efect de catifea, sunt doar câteva din posibilele opțiuni.

Echipa de prezentare formată din: Jacek Kotłowski – Regional Sales Manager si Łukasz Błoński – Commercial Director FOX Dekorator, a oferit audienței informații despre pregătirea suportului, tehnica de aplicare, instrumente de folosit și sens de aplicare pentru diverse efecte, timp de maturare, consum, etc., a fiecărui produs în parte.

Prezentările din Oradea și Cluj-Napoca au fost susținute prin participarea personală a d-nului Piotr Grzelak, Membru al Board-ului Atlas.

Atât pentru echipa Cesal cât și pentru colaboratorii prezenți, produsele Fox reprezintă următorul pas mare în direcția produselor inovatoare pe care grupul Atlas le va face disponibile pe piața din România.