29 apr. 2024

Compania Cesal susține educația prin Olimpiada din aria curriculară Tehnologii – Domeniul Construcții, Instalații și Lucrări Publice desfășurată la Oradea

/
Comments0

Inspectoratul Școlar al Județului Bihor a fost gazda etapei naționale a Olimpiadei din aria curriculară Tehnologii – Domeniul Construcții, Instalații și Lucrări Publice.

Competiția s-a desfășurat în perioada 26-30 aprilie 2024, la Oradea. Probele se vor susține la Colegiul Tehnic ”Traian Vuia” Oradea.

Au fost calificați pentru această etapă a olimpiadei un număr de 31 elevi din clasele a XI-a și a XII-a, reprezentând 14 județe.

Festivitatea de deschidere a competiției a avut loc loc vineri, 26 aprilie 2024, ora 17,00 la sala ”Traian Moșoiu” a Primăriei Municipiului Oradea.

Festivitatea de premiere a elevilor a avut loc în sala de conferințe a Hotelului Continental Forum Oradea, în data de 29 aprilie 2024, ora 17:00.

Sursa text: BihorStiri.ro

https://bihorstiri.ro/olimpiada-din-aria-curriculara-tehnologii-domeniul-constructii-instalatii-si-lucrari-publice-are-loc-la-oradea/