9 feb. 2023

Cesal by Atlas, tot mai sus! Compania orădeană și-a sărbătorit succesul prin lansarea de produse inovative

/
Comments0

Așa cum și-a obișnuit partenerii și clienții de top, compania orădeană Cesal, membră a grupului Atlas Polonia, a organizat conferința anuală în care a celebrat rezultatele eforturilor din ultimele 12 luni.

Într-o piață a construcțiilor în scădere, Cesal a reușit să atingă o cifră de afaceri semnificativ mai mare, rezultat sărbătorit prin lansarea unor produse inovative, care vor ușura munca meșterilor. Și vor satisface clienții finali…

Întâlnirea specialiștilor

Conferința anuală organizată de Cesal by Atlas a avut loc sâmbătă, la hotelul Lotus Therm din Băile Felix, unde s-au reunit zeci de specialiști în construcții din toată țara, indiferent că dețin sau reprezintă firme de construcții ori depozite prin care vând produse de profil. În premieră, li s-au alăturat și colegi din Ungaria, care de asemenea folosesc sau vând produse marca Atlas Polonia și cunosc calitatea acestora.

În cadrul conferinței, compania orădeană și-a celebrat rezultatele de anul trecut și a creionat viitorul. „Compania Cesal a organizat tradiționalul eveniment anual cu clienții de top din România și, de data aceasta, și cu cei din Ungaria, pentru a celebra efortul și rezultatele anului trecut, pentru a puncta împreună cu partenerii noștri strategia acestui an și, evident cel mai important punct pe care ne concentrăm noi: lansarea de produse noi, din Polonia, cu o tehnologie unică, patentată în Europa de către grupul Atlas”, a explicat Mihaela Masaric (foto), director de vânzări în cadrul Cesal by Atlas.

Viitor bine clădit

Anul 2022 a fost unul foarte bun pentru firma noastră. Chiar dacă piața a scăzut, Cesal a crescut serios! „Suntem printre companiile de top din România, cu creșterea cifrei de afaceri de peste 42%, ceea ce ne face tare mândri. Evident, aceste rezultate au fost atinse împreună cu echipa și partenerii noștri din țară”, a precizat Mihaela Masaric.

În anul care nu de mult a început, Cesal are de gând să crească în continuare, iar strategia este aceeași: calitatea primează. „Motoarele companiei vor fi serviciile de calitate oferite clienților noștri și meseriașilor din jurul clienților noștri, produse unice, cu o tehnologie inovativă. Ne vom canaliza în continuare eforturile în programe de fidelizare a meseriașilor, în traininguri tehnice în jurul partenerilor și direct pe șantiere, și în campanii de marketing și de promovare a produselor și a partenerilor”, a mai spus doamna Masaric.

Produse revoluționare

Ca să demonstreze că partenerii și clienții care au ales Cesal by Atlas au facut alegerea potrivită, și vor fi mereu surprinși de calitatea produselor, compania a organizat, în cadrul conferinței de sâmbătă, și o prezentare a celor mai noi adezivi, care cu acest prilej au fost lansați în România. „Am lansat tehnologii și produse revoluționare, printre care se numără un adeziv pentru placare dar și hidroizolare, un produs revoluționar, care nu se găsește altundeva pe piață, și un produs pentru placări de gips-carton, o alternativă la sistemul clasic de profile mecanice”, a explicat Andrei Marian, product manager în cadrul Cesal.

Clienții companiei au aflat detaliile tehnice ale produselor și le-au văzut la lucru, echipa tehnica Cesal făcând demonstrații de utilizare a lor. Astfel, invitații firmei orădene au văzut cu ochii lor ce calități au și au putut pune întrebări privind baspectele care îi interesau. Întorși acasă, vor ști de ce trebuie să comande și să recomande produsele Cesal by Atlas…

Vezi imagini & video de la eveniment:
https://www.ebihoreanul.ro/stiri/cesal-by-atlas-tot-mai-sus-compania-oradeana-si-a-sarbatorit-succesul-prin-lansarea-de-produse-inovative-fotovideo-176664.html