+40 259 452 845
office@cesal.ro

2 iun. 2021

O nouă generație de hidroizolații în România

/
Comments0

Un alt brand de excepție al grupului Atlas, Izohan, a lansat de curând o gama nouă, sub brand-ul Nexler Bitflex, care va fi disponibilă și în România, prin distribuitorul CESAL. BITFLEX este o nouă generație de hidroizolații bituminoase, bazată pe o tehnologie de producție inovatoare a emulsiei cu particule extra fine. Acestea asigură caracteristici excepționale de aplicare și parametrii tehnici de cea mai înaltă clasă.

Reprezentatii IZOHAN: Jelena Lukasevits, Export Director; Beata Olik–Gajewska, Export Sales Manager; Arkadiusz Trocha, trainer și expert tehnic – au fost prezenți în România pentru training-urile demonstrative efectuate pe câteva șantiere din Oradea și Cluj-Napoca, la care au participant echipa Cesal, investitori și constructori interesați de noutățile tehnologice din acest domeniu.

D-nul Piotr Grzelak, Membru al Board-ului Atlas a luat parte și la aceste prezentări din șantiere.

S-au oferit în cadrul acestor prezentări date tehnice privind substratul, condiții și metode de aplicare, aplicarea mecanizată, etc.

S-a subliniat încă o dată importanța hidroizolării oricărui tip de construcție, încă din faza incipientă a proiectului, și în special a suprafețelor în contact direct cu solul sau exterioare, expuse intemperiilor, fiind absolut necesară crearea unei bariere impermeabile și anti-umezeală, verticală sau orizontală; în acest sens produsele Nexler Bitflex acoperind cu succes cele mai dificile cerințe.