+40 259 452 845
office@cesal.ro

24 ian. 2021

Proiecte B2B Cesal

/
Comments0

B2B reprezinta un segment din strategia de vanzari a companiei Cesal planificata pentru anul 2020 si pe care compania si-l propune sa il dezvolte intens in 2021. B2B este in continua expansiune pe piata romaneasca, astfel, Cesal a planificat dezvoltarea acestui segment intr-un punct strategic al zonei Transilvania – Cluj Napoca si judetul Cluj; aici are in desfasurare mai multe proiecte, printre care:

  1. Elegant Residence in Floresti – complex 8 blocuri rezidentiale
  2. Baciu Hills 2 in Baciu – complex 8 blocuri rezidentiale
  3. Nord Con Forest in Gilau – complex 9 duplexuri

Incepand cu luna iunie 2020, Cesal a demarat in Cluj Napoca parteneriatul cu – ASSA Steel – distribuitor si dezvoltator de mari proiecte in domeniul constructiilor. Acest parteneriat isi va consolida relatia la sfarsitul acestui an, prin amenajarea la sediul companiei Assa Steel a Centrului Regional Cesal – Cluj-Napoca.

Acest centru va fi multifunctional avand ca rol principal organizarea intalnirilor de afaceri cu potentiali colaboratori, desfasurarea intalnirilor si prezentarilor tehnice sustinute de specialisti in domeniu cu posibilitatea de a vedea si testa produsele din showroom si nu in ultimul rand va deservi ca centru de colorare a gamei de produse Atlas.

In aceasta locatie va fi prezent intregul portofoliu Cesal by Atlas, cu accent pe produse inovatoare pentru fatade, solutii complete pentru placari ceramice, hidroizolatii, etc.