+40 259 452 845
office@cesal.ro

15 ian. 2021

Programul Meseriada a revenit!

/
Comments0

Atlas impreuna cu compania Cesal isi propun sa consolideze relatia directa cu utilizatorul final al produselor noastre si sa dezvolte o comunitate puternica de meseriasi profesionisti, instruiti corect, in tema cu cele mai noi trenduri ale pietei, precum si a produselor bazate pe tehnologii inovatoare, de ultima generatie.

Programul de Fidelizare MESERIADA este dedicat in special meseriasilor – se relanseaza la nivel national incepand cu luna Ianuarie 2021, printr-un mecanisn nou, complet digitalizat – mai simplu, mai sigur, mai rapid! Meseriasii inscrisi pe platforma www.meseriada.ro vor acumula puncte, corespunzatoare fiecarui produs achizitionat, prin incarcarea dovezii de achizitie (direct pe platforma), pe care mai apoi le pot valorifica in diverse premii, in special echipamente si unelete dar chiar si electrocasnice, gadget-uri sau vouchere!
Platforma MESERIADA este deja operationala, din data de 16 noiembrie 2020, cand au inceput primele activitati cu un grup selectionat de meseriasi, din baza de date Cesal, care au fost invitati sa participe in acest program. Primii 500 participanti vor beneficia de un cadou garantat in urma inscrierii, care contine 3 produse emblematice.
Loializarea si motivarea meseriasilor este prioritatea noastra nr. 1, si avem toata increderea ca noul program MESERIADA va avea parte de succes.