+40 259 452 845
office@cesal.ro

12 mart. 2015

Campionatul National al Meseriasilor Romania 2014

Autor: Ioana Baican

Precizie, tehnica si imaginatie cat cuprinde. De asta au dat dovada cei mai talentati meseriasi din tara, la primul campionat de acest fel, organizat vreodata in Romania.

Cesal by Atlas in colaborare cu Tubadzin, a organizat in 1 februarie 2014 Campionatul National al Meseriasilor la showroom-ul Tiger Amira din Oradea. Cei mai calificati meseriasi inscrisi au fost atent selectati pe baza recomandarilor de la showroom-urile de gresie si faianta din toata tara. Cei 20 de participanti, printre care si un polonez, au avut fiecare de placat un cub cu gresie si faianta, avand la dispozitie 8 ore si bineinteles, toate ustensilele necesare.

Increzatori, plini de ambitie si incarcati cu multa inspiratie si rabdare, concurentii au inceput sa se intreaca in dibacie si performanta. S-a dat drumul unei curse nebune intre standul de lucru si masinile de taiat placi, puse la dispozitie intr-o incapere alaturata.

Toti partenerii implicati in acest eveniment au pregatit demonstratii de produse, solutii practice si au venit cu oferte atragatoare si reduceri substantiale pentru toti participantii si spectatorii prezenti. Cesal este membru al grupului Atlas din Polonia, unul dintre cei mai mari producatori de materiale de constructii din Europa. Cesal produce mortare, hidroizolatii, adezivi, chituri, tencuieli, lacuri si vopsele precum si produse bituminoase. Putem spune cu usurinta ca Cesal are una dintre cele mai variate oferte de produse din Romania.

Tubadzin este un producator de gresie si faianta din Polonia, cu o oferta larga de placi ceramice pentru bai, cu distributie in toata Europa.

WIM este un producator polonez de panouri pentru dus pe baza de XPS. Au oferte interesante pentru clientii care cauta solutii moderne si sofisticate.

Cosid este un magazin online de scule electrice si echipamente profesionale pentru meseriasi. Alaturi de Bosch Romania, au adus si o caravana auto demonstrativa, astfel meseriasii si pasionatii de scule electrice profesionale au putut testa cele mai noi tehnologii Bosch.

Agentia de publicitate Bizmart este partenerul media care a promovat evenimentul printr-o campanie online, radio si tv.

Toti concurentii au incheiat cu succes aceasta proba antrenanta, timpul dovedindu-se a fi cel mai mare dusman al multora dintre ei.

Cei 3 membri ai juriului au evaluat cu foarte mare atentie modul de lucru, tehnica si precizia cu care au fost taiate placile, design-ul, acuratetea si in mod special calitatea lucrarii.

Locul I a fost ocupat de catre concurentul cu nr. 19, Ripa Costel din Constanta, care a reusit sa creeze iluzia unui triunghi intr-un patrat, si totodata o executie de mare precizie.

Stanciu Niculae din Calarasi a fost clasat pe locul II, cu o lucrare plina de imaginatie si finete, integrand forma unui diamant in designul cubului sau.

A fost urmat de participantul cu nr. 11, Lukacs Attila din Salonta, care a ocupat locul III. Cubul sau a fost o replica 3D a logo-ului Cesal.

De premiul de popularitate s-a bucurat Kerekes Gheorghe din Oradea, executantul cubului cu nr. 5. Acesta a castigat 500 de puncte in programul Meseriada, pe baza carora isi va alege premiul dintr-o gama variata de produse pentru meseriasi.

Pe langa premiile materiale castigate, concurentii clasati pe locurile I si II au reprezentat Romania la Campionatul International al Meseriasilor, care s-a desfasurat in perioada 12-13 martie in orasul Poznan din Polonia.

Organizatorii promit sa transforme acest eveniment intr-o actiune anuala, cu probe mai elaborate si multe surprize!