AMORSA TENCUIALA MOZAICATA PREMIUM

  • Descrierea produsului
Cesal Premium Amorsa pentru tencuiala mozaicată este un produs fabricat pe bază de dispersii de răşini pur acrilice, aditivi speciali. Amorsa pentru tencuiala mozaicata este special conceputa pentru a pregati suportul perfect pentru acest produs si a obtine rezultate calitative.
  •  Domeniul de utilizare
Produsul se utilizeaza ca strat de fond in sistemul de protectie a suprafetelor de baza minerale: beton, tencuieli uzuale de var-ciment, gleturi de var si de ipsos, zidarii din caramizi uzuale, BCA, placi de gips-carton sau a altor materiale de constructie pe care urmeaza sa se aplice tencuiala mozaicata.
Amorsa pentru tencuiala mozaicata usureaza aplicarea tencuielii mozaicate, permitand o crestere a rezistentei si durabilitatii.
  • Mod de aplicare
Pregatirea produsului:
Produsul se conditioneaza la 15° - 30°C
Inainte de a deschide ambalajul, acesta se sterge de praf, impurităţi pentru a evita contaminarea continutului
Se omogenizeaza produsul în ambalajul original
Pregatirea suportului si aplicarea
Suprafete interioare sau exterioare noi din zidărie, beton, tencuială, socluri:
- Suprafata trebuie sa fie maturată, perfect uscată, plană
- Se curăţă suprafaţa de stropii de tencuială, praf, grasimi sau alte impurităţi
- pentru asigurarea unei protecţii faţa de posibilitatea migrării sărurilor şi asigurarea unei absorbţii uniforme a suprafeţei, se aplică un strat de Cesal Premium Amorsă pentru tencuiala mozaicată. Amorsa se poate aplica diluată cu apa în proporţii diferite în functie de gradul de absorbţie al suprafeţei pe care se aplică. Amorsarea este corespunzătoare dacă după uscare suprafaţa are un aspect uniform. Pentru a găsi proporţia optimă de diluare în functie de suport, se fac teste pe suprafete mici. Amorsarea suprafeţelor trebuie efectuată cu cel puţin 24 ore înaintea aplicării tencuielii mozaicate.
Suprafeţe vechi, vopsite din zidărie, beton, tencuială:
- In cazul suprafetelor vopsite cu var, humă sau vopsea de ulei, se îndepartează complet stratul vechi, se spală şi se continuă aplicarea ca şi în cazul suprafeţelor noi
- Pentru suprafeţele vopsite cu vopsele compatibile (acrilice, stiren-acrilice, vinilice) se înlătura doar porţiunile neaderente.
- Se corectează suprafetele cu chit de perete sau glet şi se curăţă peretele de praf sau murdărie;
- Se aplică un strat de Amorsa pentru tenciala de soclu.

Ustensilele folosite se curăţa cu apă înainte de întărire.
  • Condiţii de aplicare
Temperatura aerului şi a suprafeţei suport trebuie să fie între +5°C şi +30°C. Materialul nu se aplică direct în bătaia directă a razelor solare şi nici pe timp de vânt puternic sau când există risc de ploaie sau de îngheţ.
  • Ambalare si transport
Produsul se comercializează în ambalaje de polietilena de 14 l sau în alt ambalaj convenit între furnizor şi beneficiar.
Transportul se va face cu mijloace de transport auto acoperite.
  • Depozitare. Prescriptii speciale
Se recomandă depozitarea în spaţii uscate, aerisite, ferite de radiaţii solare şi intemperii, la temperaturi de 5° - 25ºC. Nu este inflamabil. Produs ecologic.
A se feri de îngheţ.
  • Termen de valabilitate
24 luni de la data fabricaţiei, în condiţiile ambalajului închis şi depozitării în spaţii uscate.
  • Precautii
Protecţia mediului: Cesal Premium Amorsa pentru tencuiala mozaicată este un produs ecologic, nepoluant; nu conţine substanţe sau deşeuri periculoase şi nu afectează sănătatea oamenilor şi mediul înconjurator în timpul exploatării.
Securitatea muncii: Nu se va inghiti! In cazul contactului cu ochii se va spala cu multa apa si se va consulta medicul. In cazul ingerării accidentale se va consulta imediat medicul căruia i se va prezenta eticheta produsului. Date precise se găsesc in „Fişa cu date de securitate”.

Pentru informatii suplimentare click aici.